top of page

BECAUSE THE NIGHT KAMERS

IN ANTWERPEN
ZUID!

Because the Night's met rode armaturen zijn goed zichtbaar en staat tussen het Museum voor Schone Kunsten en de "Waterpoort".

Het drie verdiepingen tellende gebouw heeft een eigen ingang, links van de Praan Yoga Studio. Via een exclusieve ingang hebben onze gasten toegang tot drie ruime kamers, verdeeld over evenveel verdiepingen. Ze zijn allemaal verschillend, maar comfortabele bedden en een eigen badkamer hebben ze gemeen. Al onze kamers kunnen worden bewoond door maximaal twee volwassenen.

COVER ME

Elegante en lichte kamer op de eerste verdieping van 25m2, met ramen van vloer tot plafond. Het is uitgerust met een tweepersoonsbed (1,60mx2m), tv, badkamer met douche, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en teamaker. Het heeft een comfortabele zit-/werkruimte met natuurlijke verlichting.

2

EDGE OF TOWN

Ruime studio van 30m2 op de tweede verdieping met ramen van vloer tot plafond en uitzicht op Zuid. Voorzien van tweepersoonsbed (1.80mx2m), tv en badkamer met douche. Het heeft een zithoek met fauteuils, een tafel met stoelen en een volledig uitgeruste keuken.

2

THE RISING

Een grote kamer van 30m2 op de derde verdieping, met hoge ramen die voor meer privacy zorgen. Het is uitgerust met een tweepersoonsbed (1,80mx2m), tv en badkamer met douche. Het heeft een kitchenette en een grote tafel om aan te dineren of te werken.

2

bottom of page